DKK 136,54 (DKK 136,25 ved betaling med Dankort / VISA-Dankort)

KONCERT: Frederik Elsner og Ole Kristiansen

10.03.2018 kl. 20:00 Nordatlantisk Hus, Odense C
Køb billet

Billetsalget er slut

 

DKK 136,54 (DKK 136,25 ved betaling med Dankort / VISA-Dankort)

Frederik Elsner og Ole Kristiansen - to af de største stjerner på den grønlandske musik himmel gæster Nordatlantisk Hus med en dobbeltkoncert, hvor de begge giver smagsprøver fra deres store repertoire og kendte hits. Unik mulighed for at opleve to af Grønlands mest kendte musikkere i det personlige og intime hjørne.

KONCERT - Frederik Elsner og Ole Kristiansen

Den grønlandske Nanook-forsanger Frederik Elsner gæster Nordatlantisk Hus sammen med den legendariske grønlandske sanger og sangskriver Ole Kristiansen. Sammen tegner de to sig for en stor del af den moderne grønlandske musik og er ophavsmænd til en række hits. Glæd dig til en helt speciel oplevelse med to af Grønlands største sangere og komponister, når de giver en fælles koncert i Nordatlantisk Hus. Kom helt tæt på de to musikkere og deres musik i en meget personlig og intim koncert.

Tilsammen spænder de to musikkere næsten over en generation i grønlandsk musik. Frederik Elsner har i årevis turneret med sit grønlandske band Nanook, både i Grønland, Norden, Asien og USA, og er anset som en af Grønlands mest populære kunstnere.

Ole Kristiansen er hyldet i Grønland for sit tekstunivers og bliver tilskrevet hovedrollen i et skift indenfor grønlandsk populærmusik, fra primært at behandle politiske temaer som f.eks. det dansk-grønlandske forhold til at synge mere intimt om eksistentielle spørgsmål i forhold til livet i Grønland.

Begge sangere synger på Grønlandsk.